Kanaalmodellen

Airco kanaalmodellen, ook wel ‘duct‘ genoemd, zijn onopvallende airconditioners die veelal zijn ingebouwd in (systeem)plafonds of een koof. Je kunt ze aantreffen in bijv. kantoorgebouwen en hotels, maar ook toepassing in een woning is mogelijk. Subtiele roosters reguleren de in- en uitgeblazen lucht en laten de installatie opgaan in de omgeving. Haier heeft twee typen kanaalmodellen, de Slim Duct en Medium Duct.

  Haier medium duct   Haier slim duct panelen    

Haier kanaalmodel sfeer

Haier Slim & Medium Duct

Haier Slim Duct
De Haier Slim Duct airco wordt toegepast in bijv. verlaagde plafonds in de keuken van een woonhuis of hotelkamers en vallen doorgaans niet op. Dit model is bedoeld voor directe luchtinblaas, waardoor er geen slangen of roosters aan bevestigd mogen worden. De Haier Slim Duct wordt veel toegepast voor inbouw in een koof, in combinatie met een instelbaar uitblaasrooster en een aanzuigrooster met een uitneembaar en simpel te reinigen filter. Je kunt de Slim Duct toestellen regelen met een bedrade bediening en optioneel met een infrarood afstandbediening.

Haier Medium Duct
Een Haier Medium Duct airconditioner wordt doorgaans boven een systeemplafond gemonteerd. De belangrijkste comforteigenschap van de Medium Duct is de verdeling van gekoelde of verwarmde lucht via plafondroosters. Dit geeft een betere en altijd aanpasbare luchtverdeling. De Medium Duct kan aangesloten worden op een kanalensysteem en ook is de toepassing van een luchtverdeelslang in de te conditioneren (kantoor)ruimte mogelijk. Medium Duct kanaalmodellen kunnen ook in een “industriële” setting toegepast worden, zoals in (winkel)ruimtes zonder systeemplafond. De airconditioner, kanalen en roosters blijven dan zichtbaar.