Haier Support

Heb je vragen over de installatie van een Haier airco of ben je benieuwd hoe je zo lang mogelijk van je airco kunt genieten? Op deze pagina helpen we je met belangrijke informatie over installatie, service en garantie. Verder vind je op deze pagina informatie over adviesprijzen en kun je gebruikershandleidingen downloaden.

Haier airco installatie

Installatie

Een airconditioningsysteem bevat koelgassen die alleen door wettelijk gecertificeerde personen en bedrijven in bedrijf gesteld mogen worden. Voor de installatie van een Haier airco is het daarom van belang dat je een daartoe bevoegde installateur inschakelt. Deze moet in het bezit zijn van een F-gassen certificaat.

Service en onderhoud

Wij adviseren om jaarlijks de essentiële componenten van je airco te laten controleren en reinigen. Zo verklein je de kans op storingen en lekkages. Deze service- en onderhoudswerkzaamheden kan een Haier-installateur voor je verzorgen.

Storingen

Wanneer je airco onverhoopt niet werkt of een storingsmelding geeft, is jouw installateur altijd het eerste aanspreekpunt. Indien nodig, dan schakelt deze de hulp van Haier in.

Haier verwarmen wandmodel

Garantie

Met een Haier airco ben je verzekerd van kwaliteit. Als enige airconditioning fabrikant geven wij bovendien een garantie van maar liefst zes jaar (op onderdelen) op onze toestellen.

Voor meer informatie over de garantievoorwaarden kun je terecht bij een Haier-installateur.

Haier garantie

Haier airco prijzen

Prijzen

Op deze website zijn bruto adviesprijzen inclusief btw vermeld op basis van één single-split set. Een single-split set bestaat uit één binnen- en buitendeel en is het meest gangbare type airco-installatie. Zo krijg je een idee bij welke Haier airco het beste past bij jouw budget.

De kosten voor montage en installatiemateriaal zijn niet inbegrepen in de prijzen op deze website. Deze worden berekend door je installateur en zijn mede afhankelijk van de situatie/locatie waar je airco geïnstalleerd moet worden.

Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. We doen ons best om de getoonde adviesprijzen actueel te houden.

Haier projectie tool

Haier projectie app

Met de Haier Airco Projectie Tool projecteer je eenvoudig een Haier airco bij je thuis. In de app vind je de meest gangbare wand- en vloermodellen van Haier. Met één druk op de knop projecteer je deze in je woning! Zo krijg je snel een indruk van welk model past bij je interieur en hoeveel ruimte de airco inneemt.

Vergelijk simpel meerdere Haier airco’s door ze tegelijk in je kamer te projecteren. Het resultaat kun je opslaan als foto en direct delen via je favoriete apps. Wil je meer weten over de Haier modellen in deze app, dan kun je direct de documentatie raadplegen.

Gran Itv app nu in de Google PlayStore - GrantvDownload nu onze nieuwe Gids.tv app.