Comfort

Ervaar het comfort van een Haier airconditioner en geniet van een aangenaam binnenklimaat.

Haier ecosensor

Ecosensor

De Ecosensor ‘ziet’ de mensen in de kamer en past de luchtstroom aan. Bij een hoge lichaamstemperatuur wordt er een verkoelende of verwarmde luchtstroom op die persoon gericht. Bij een lage lichaamstemperatuur wordt deze juist omgeleid. Dit kun je zelf instellen. De Ecosensor detecteert daarnaast de locatie en bewegingen van de mensen. Is er gedurende 20 minuten niemand? Dan wordt de energiebesparende modus actief.

Dankzij de lichtsterktesensor gaat de airco in de slaapstand wanneer het donker wordt. De Ecosensor kan personen in twee zones tegelijkertijd detecteren. Dit zijn horizontale en verticale zones met een maximale hoek van 120 graden en een afstand tot acht meter.

Haier ecosensor detectiegebieden
Airconditioners met Ecosensor: Haier JadeHaier ExpertHaier Flexis Plus

Haier Coanda Plus uitleg

Coanda Plus luchtstroom

Een veel gehoorde klacht over airco’s is een voelbare koude of warme luchtstroom. De Haier Coanda Plus technologie minimaliseert deze overlast. Coanda Plus zorgt door drie aerodynamische eigenschappen voor één aangename, krachtige en efficiënte luchtstroom:

1) Archimedische spiraal
In de koelstand wordt de lucht door de airco in een hoek van 35 graden naar het plafond geblazen en door de ruimte verspreid. Hierdoor word je niet volop blootgesteld aan de koele luchtstroom.

2) Venturi-effect
Staat de airco in de verwarmingsstand, dan zorgt het Venturi-effect ervoor dat de warme lucht naar de vloer wordt geblazen. Hierdoor warmt de ruimte sneller op, doordat de warme lucht opstijgt.

3) Aanvullende luchtstroom
De luchtstroom onder de uitblaaslamellen wordt door negatieve druk geabsorbeerd en samengevoegd met de hoofdluchtstroom, zodat er een extra krachtige uitblaas ontstaat.

Airconditioners met Coanda Plus: Haier ExpertHaier Pearl

Haier decibel schaal

Superstille werking

Een storende eigenschap van sommige airco’s is het hoge geluidsniveau of een constante bromtoon. Met een Haier airco heb je hier geen last van!

Onze airconditioners werken superstil. Ons meest stille model, de Haier Jade, produceert slechts 15 dB(A). Hierdoor merk je vaak niet eens dat de airco aan staat.

Ter vergelijking: wanneer je een gesprek voert met iemand op korte afstand, produceert dit een geluidsniveau van ca. 60 dB(A). Een verdubbeling van het aantal decibellen betekent overigens niet dat een geluid dan ook dubbel zo hard klinkt, zoals je kunt zien in de afbeelding.

Haier I Feel

I Feel-technologie

Deze functie detecteert de ruimtetemperatuur met een sensor in de afstandsbediening, ongeacht je plaats in de ruimte. De airco optimaliseert de temperatuur op basis van de gemeten sensordata om zo de ingestelde ruimtetemperatuur te behouden.

Eenvoudige bediening
Met één druk op de I Feel-knop op de afstandsbediening ontvangt de airco real-time temperatuurdata en past deze de werkingsomstandigheden aan om de ingestelde temperatuur te bereiken.

De Haier Jade, Haier Expert en de Haier Flexis Plus zijn uitgevoerd met de I Feel technologie en bieden je maximaal comfort op elke plek in de ruimte.