Innovatieve technologie

Haier airco’s zijn uitgerust met innovatieve technologie voor maximaal comfort, de hoogste energiezuinigheid en een gezond binnenklimaat. Voor wie het zichzelf graag extra gemakkelijk maakt is er de mogelijkheid om je Haier airco eenvoudig via je smartphone, tablet of stem te bedienen!

Haier comfort

Comfort

Haier airconditioners zijn voorzien van slimme technologie om je te laten genieten van optimaal comfort. Niet alleen de temperatuur en een aangename luchtstroom zijn daarbij van belang, maar ook het geluid dat je airco maakt. Niemand zit immers te wachten op een lawaaiige airco in huis.

We hebben de belangrijkste eigenschappen van onze airco’s op het gebied van comfort voor je op een rij gezet.

Lees verder
Haier en gezonde lucht

Gezonde lucht

We zijn doorgaans de meeste tijd van onze dag binnen. Door strengere bouw- en isolatienormen en de COVID-19 pandemie is een gezond binnenklimaat belangrijker dan ooit. Haier airconditioners dragen op een intelligente en milieuvriendelijke manier bij aan gezondere lucht in je woning.

Zo gebruiken we innovatieve technologieën om schadelijke bacteriën, schimmels en virussen uit te schakelen. Ook allergenen, stof en ander ongewenst vuil geven we liever geen kans.

Lees verder
Haier stembediening

Connected

Haier is wereldwijd de nummer 1 fabrikant van ‘connected’ airconditioners. Bedien eenvoudig je Haier airco met de hOn Smart Home app op je tablet of smartphone. Zo heb je met één app controle over je Haier airco en andere connected Haier apparaten. Heb je thuis een Google Assistant of Amazon Alexa, dan kun je jouw Haier airco ook met je stem bedienen!

Lees verder