Haier Smart air app

WiFi-bediening

Haier is wereldwijd de nummer één fabrikant van connected airco toestellen. Via de ingebouwde wifi-module kun je simpel je airco bedienen. En niet alleen je airco, ook je huishoudelijke Haier apparatuur! Dat kan waar en wanneer je maar wilt met de Haier hOn Smart Home app. Dus thuiskomen van je werk op een warme zomerdag en een koele woonkamer binnenstappen? Geen probleem!

De Haier hOn app is gratis en je kunt deze gebruiken op iOS en Android apparaten. De hOn app ondersteunt de Haier ExpertHaier Flexis Plus, Haier Pearl, Haier Tundra Plus en Haier Console.

Extra voordelen van de Haier hOn app
– Stel een weekprogramma in voor de temperatuur en ventilatorsnelheid
– Stel tot vier afzonderlijke slaapcurven in
– In het geval van een storing wordt in de app de foutcode getoond
– Ontvang een herinnering voor het reinigen van filters
– Bedien meerdere airco binnendelen met één app

NB: de Haier Jade bevat standaard ook een wifi-module, maar is nog niet beschikbaar binnen de hOn app. Je kunt hiervoor nog de Haier Smart Air 2 app gebruiken voor Android en iOS.

Stembediening

Stembediening

Heb je een Google Assistant of Amazon Alexa systeem, dan kun je ook communiceren met je connected Haier airco! Enkele voorbeelden van wat je kunt vragen om je airco te bedienen:

– Zet de airconditioner aan/uit
– Staat de airconditioner aan/uit?
– Stel de temperatuur in op 20 graden
– Stel de airconditioner in op lage/middel/hoge/automatische ventilatorsnelheid

Bediening van je Haier airco met je stem is mogelijk wanneer je airco een wifi-module heeft. De gesproken taal is Engels of Duits.

Deze Haier airconditioners hebben standaard een ingebouwde wifi-module: Haier Jade*, Haier Expert, Haier Flexis PlusHaier Pearl en Haier Tundra Plus.

Optioneel verkrijgbaar: Haier Console

*De Haier Jade wifi-module ondersteunt vooralsnog geen Amazon Alexa.